Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cikis sztorik. (nem velem történk meg)

 

Medencés parti

2012.08.13. 19:04 atpijkamo

   Kerti parti volt itthon. Volt medence, és persze sok ember. Addig kötekedtem az egyik felnőttel, míg végül a medencében kötöttem ki. Fehér póló és színes nadrág volt rajtam. Kiszálltam a medencéből, és szép lassan sétáltam. Erre odaszólt az egyik hapsi - 30-40 éves, de fiatalos, és jó fej... néha:
   - Hé! Látszanak a dudáid!
   Erre mindenki odafigyelt, én meg szaladtam volna átöltözni, de nagyim épp megérkezett, és ott kellett állnom, míg leszidott, és elmagyaráztam neki, hogy bedobtak.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vigyázat, csúszda!

2012.08.02. 14:44 atpijkamo

   Táborozni voltam, és kivittek minket a strandra. Volt ott csúszda meg minden. Én eléggé szégyellős vagyok. Akartam menni a csúszdán, mire a pasi közölte hogy csak pucér hátsóval lehet menni. Tehát tangára kellett tennem a bikinim alsóját. Na jó! Lecsúsztam úgy is, de lent a bikinim beakadt, és szétszakadt. Félig meztelenül ki kellett mennem hogy a tanárnő egy törcsivel a puncimat (csak azt) eltakarja. Úgy vitt vissza a szállásra, hogy csak a puncim volt eltakarva, a fenekem kint volt. És ha ez nem lenne elég, a fiúk MINDENT felvettek, még azt is ahogyan félpucéran kijövök a vízből.

 
----------------------------------------------------------------

Nachos mintájú póló

2012.07.26. 15:14 atpijkamo

   Egyszer, mikor a moziba voltam az eggyik haverommal, és a film végén beszélgetve lejötünk a lépcsőn megbotlottam, és 3 lépcsőfokot zuhantam, össze nachos-oztam a FEHÉR pólómat (még maradt sajtszósz), és még a kóla is kiömlött. Sőt, ha ez még nem lenne elég, miniszoknyában voltam.

---------------------------------------------------------------------------------------

Cuki kezdet, ciki végzet

2012.07.22. 08:56 atpijkamo

   Vettem 1 irtó cuki mini koktélruhát, hozzá magassarkú cipőt. Persze már másnap abban mentem suliba. Tangát vettem, mert abban a ruhában minden meglátszik. A suli legjobb pasija az osztályunkba jár. Odaindultam hozzá, de megbotlottam és elestem, kapaszkodni akartam, de csak az adott fiú nadrágja volt kéznél. Lehuztam a nadágját, aztán elestem. De ez ég nem minden. Mivel a ruha rövod volt, felcsusszant, és mivel tanga volt rajtam, kilátszott az egész seggem. A fiú szerencse, hogy nem röhögött ki. Azóta járunk.

---------------------------------------------------------------------------------------